Joex är ett växande mindre företag som startades 2011 som enskild firma och ombildade 2015 till Aktiebolag. Joex AB drivs av Alexander Jonsson som varit med i transportbranchen sedan 2004 och har utgångsläge från södra sidan av stan. Företaget har 9 anställda och sitt säte i Grödinge i Botkyrka kommun. Vi försöker erbjuda våra kunder det som konkurrenterna inte alltid gör - att förenkla och jobba MED er verksamhet, inte mot er. Vi vet att det är viktigt att arbeta nära kunden samt vara flexibla att styra om och lösa situationer på dagen när det dyker upp nya utmaningar. Vår huvudsyssla vi satsar hårt på är våra storsäckar och all annan avfallshantering samt godstransporter.


I dagens vagnpark finns 

*3st skåpbilar med bakgavellyft för godstransporter, totalhöjd 3,10m

*2st 7,2tons iveco kranbilar med tippflak, kranen lyfter ca 1400/1700kg nära bilen och ca 400kg på 11meter. Kan köra gods upp till ca 7m och kan leverera lösa lass jord/grus och komma in på de flesta ställen där stora bilar inte kommer in. Totalhöjd 2,7/2,9m

*1st tridem kranväxlare med 34t/m kran, för containrar och allt annat man kan göra med en kranbil. Skopa finns som utrustning. Max räckvidd med krok 21,5meter.

*1st 2,0tons grävmaskin för div markarbeten.